Politika

Bojanić: U Savjetu RTCG sjede pioni DPS-a

Odluka Savjeta RTCG da u emisiji „Dvogled“ koja je emitovana 27. septembra nema elemenata govora mržnje je, u najmanju ruku, smiješna, dok je izjava člana Savjeta od kojeg smo čuli da je Milenko Perović „samo iskazao ono što postoji u stvarnosti“ beskrajno zabavila sve koji su ovu izjavu imali priliku da čuju, ocijenio je član Press centra Demokrata Miloš Bojanić.
Bojanić: U Savjetu RTCG sjede pioni DPS-a
Portal AnalitikaIzvor

"Zbog zabavljačkog karaktera koji su poprimile sjednice Savjeta RTCG ne možemo, a da ne izrazimo žaljenje zbog toga što je iz Izvještaja sa sjednice Savjeta RTCG koji se može naći na portalu RTCG izostao iskaz člana Savjeta koji je ovo izjavio.  Odstranjivanje ovog segmenta iz Izvještaja sa sjednice razumjeli smo kao signal da se u Savjetu stide ovakvih izjava svojih članova, što, mora se priznati, već predstavlja određeni napredak. Bilo kako bilo, sa ili bez „Dvogleda“ u programskoj šemi RTCG-a, jasno se vidi da u Savjetu RTCG-a i dalje sjede pioni DPS-a, koji, onako neadaptirani na nove uloge u Savjetu RTCG-a, iznose klevete svojstvene partijskim vojnicima DPS-a od kojih, očito, nikada nisu i nikada neće moći dalje da odmaknu", naveo je Bojanić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Kako je dodao, najžalosnije od svega je što ni Crna Gora kao država, sa ovakvim članovima Savjeta Javnog servisa i vlašću koja ih na tim pozicijama drži, nema mnogo čemu da se nada.

"S obzirom na iskazano umijeće članova Savjeta RTCG da pjevaju i igraju kako Đukanović svira, ne bi nas iznenadilo da budu izabrani i za predstavnike Crne Gore na Eurosongu. Ako je Rusija 2012. godine mogla da nastupi, čak i da pobijedi, sa Buranovskim babuškama, možda bi i Crna Gora trebalo da pošalje Đukanovićeve babuške iz Savjeta RTCG-a", zaključio je Bojanić.

Portal Analitika