Crna hronika

Nikšić: Maloljetnik opljačkao kladionicu

Policijski službenici iz Nikšića i Bijelog Polja rasvijetlili su dva krivična djela počinjena ovog mjeseca i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog N.B. i uhapsili N.N.(55) iz Bijelog Polja.
Nikšić: Maloljetnik opljačkao kladionicu
Portal AnalitikaIzvor

''Policijski službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo iz oblasti imovinskog kriminaliteta, i to krivično djelo razbojništvo. Protiv maloljetnog N.B. (17) je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, 07.10.2018. godine, uz prijetnju nožem i maskiran, u objektu kladioncie „Lob“ u Nikšiću od radnice otuđio novac od pazara nakon čega je pobjegao. Identifikovan je i lišen slobode zahvaljujući operativnim mjerama i radnjama koje su policijski službenici CB Nikšić preduzeli'', saopšteno je iz UP.

Kako dodaju, policijski službenici CB Bijelo Polje lišili su sinoć slobode N.N. (54) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je prethodno iste večeri počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

''On je, kako se sumnja, ugrozio sigurnost D.Ć. tako što je pokušao da je zaustavi kada je izašla iz objekta u kojem je zaposlena, nakon što je završila smjenu, dozivajući je. D.Ć. međutim nije željela da se zaustavi a kada se okrenula vidjela je, kako je policiji i prijavila, da N.N. u desnoj ruci drži pištolj nakon čega je N.N. sjeo u vozilo i odvezao se. Policija je reagovala odmah po prijavi D.Ć. i pronašla N.N. Vozilo kojim je upravljao je zaustavljeno a on je lišen slobode. Tom prilikom kod njega je pronađen i oduzet revolver „Zastava Magnum 357“. N.N. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika