Region

Darko Lazić se bori za život, zadobio teške povrede u saobraćajnoj nezgodi

Pjevač Darko Lazić doživio je jutros saobraćajnu nezgodu u Pećincima, a sa teškim povredama prebačen je u KBC Zemun.
Darko Lazić se bori za život, zadobio teške povrede u saobraćajnoj nezgodi
BlicIzvor

Kako piše Blic, Darko Lazić zadobio je povrede glave, prelom butne kosti, prelom rebara i smješten je na odjeljenje intezivne njege, dok ne stignu ostali nalazi.

Kako kaže izvor za "Blic", Darko zbog povreda glave priča nepovezano.

Inače, Darko je izjavio da on nije bio vozač, ali kako "Blic" nezvanično saznaje pjevač jeste vozio automobil.

Direktor KBC "Zemun", gdje se Darko nalazi na intenzivnoj njezi potvrdio je za "Blic" da je pjevač životno ugrožen. 

Lazić bi uskoro trebalo da uđe u operacionu salu. Trenutno je pod sedativima jer je bio mnogo uznemiren. On uskoro ulazi u operacionu salu gdje će mu biti operisana butna kost koja je polomljena, saznaje "Blic". Pjevač je trenutno priključen na aparate. On je bio uveden u vještačku komu, kako bi mogao da mu bude urađen skener, što je potvrdio i njegov prijatelj i menadžer Miljan Vračević.

Menadžer i prijatelj Darka Lazića, Miljan Vračević, kaže da pjevač trenutno nije u svjesnom stanju.

- Nisam ga vidio jer to za sada nije dozvoljeno. Tu mu je cijela porodica. Osim preloma butne kosti, ima frakturu i oko karlice, kao i od 5. do 9. rebra. Gotov je cio skener, ali se čeka dijagnostika skenera. Nikoga ne puštaju da ga vidi, na intenzivnoj je, svi smo u šoku i nadamo se da će preživjeti. To ne smije ni da se dovede u pitanje - rekao je Miljan za "Blic".

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je Darko Lazić povrijeđen dogodila se jutros u Brestaču kod Pećinaca, a prema nezvaničnim informacijama pjevač je sletio s puta i njegov automobil se prevrnuo na krov.

Portal Analitika