Crna hronika

Saslušali više osoba, provjeravaju sve koji su slavili

Policija intenzivno preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju okolnosti pod kojim je došlo do povređivanja dvanaestogodišnje djevojčice A. K. u Maslinama u ponedjeljak kada se iz škole vraćala kući.
Saslušali više osoba, provjeravaju sve koji su slavili
Nova PobjedaIzvor

Saslušano je više osoba, ali za sada nema konkretnih pomaka u slučaju koji je među prioritetnim slučajevima u rada podgoričke policije.

Kako nezvanično saznajemo, spisak osoba koje će istražitelji saslušati narednih dana nije konačan, već inspektori predano rade kako bi utvrdili ko je ispalio hitac koji je pogodio djevojčicu.

Na okolnosti ranjavanja djevojčice policija obavlja operativne aktivnosti i provjere na terenu sa uvjerenjem da će se doći do počinioca i riješiti slučaj.

Glavni fokus su ugostiteljski objekti u Maslinama i okolnim naseljima. Inspektori provjeravaju da li je u nekim od njih bilo šenlučenja. Ispituju i gdje su sve tog dana bila veselja i da li je u nekoj kući ili stanu bilo povoda za slavljem zbog rođenja djeteta…

U toku su forenzička vještačenja tragova i predmeta i utvrđivanje pravca odakle je došao zalutali projektil.

Podsjećanja radi, prije pet godina zabilježen je slučaj kada je Cetinjanin na svadbi ispalio projektil koji je pogodio njegovu sugrađanku Zorku Dašić.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika