Ružić: Ništa nije prepušteno slučaju, rad, trud i želja se uvijek isplate

Nikola Ružić, trener reprezentacije Crne Gore u boksu, istakao je zadovoljstvo zbog izvanrednih rezultata naših takmičara na šampionatu Evrope u juniorskoj konkurenciji.
Ružić: Ništa nije prepušteno slučaju, rad, trud i želja se uvijek isplate
I.D.
I.D.Autor
Portal AnalitikaIzvor

“Veoma sam zadovoljan prije svega nastupima svojih boksera na prvenstvu Evrope, a tek onda rezultatom koji je istorijski za crnogorski boks jer je Bojana Gojković uz ogromnu dominaciju osvojila prvu medalju na velikom takmičenju u ženskom boksu i to najsjajniju”, kazao je Ružić za Portal Analitika.

Mlada Bojana Gojković najbolja je na Starom kontinetu, dok je Petar Liješević osvojio bronzanu medalju. Treći takmičar, sjajni Miloš Krasnić je u elimanicionim dijelu poražen od Mehmana Gulijeva iz Azerbejdžana.

“Bronzana medalja Petra Liješevića za nas ima zlatni sjaj ako uzmemo u obzir da je do nje došao sa čak tri ubjedljive pobjede da bi u polufinalu diskutabilno izgubio od retezentativca Rusije koji je ujedno i domaćin i koji je osvojio u finalu zlatnu medalju. Ne bih zapostavio ni Miloša Krasnićija koji se ovoga puta nije domogao pobjedničkog postolja i pored neospornog kvaliteta i sigurno su veći rezultati za njega, samo je pitanje vremena”, istakao je on.

Navodi i da su pripremeza takmičenje bile duge.

“Ništa nije prepušteno slučaju. Bokseri su odradjivali zajedničke pripreme sa najboljim bokserima Rusije, Ukrajine, Hrvatske i osim toga učestvovali na brojnim međunarodnim turnirma kroz koje su dizali formu. Rad, trud i želja su se kao i uvijek isplatili”, zaključio je Ružić za naš portal.

Portal Analitika