Društvo

KCCG: Naši ljekari profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao

Ljekari u Kliničkom centru Crne Gore profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao i rukovodstvo KCCG u potpunosti podržava i cijeni njihov rad - navodi se u reagovanju Kliničkog centra Crne Gore povodom objavljenih rezultata istraživanja, koje je sproveo Sidnikat doktora medicine i Ljekarska komora Crne Gore.
KCCG: Naši ljekari profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao
Portal AnalitikaIzvor

''Ljekari u Kliničkom centru Crne Gore profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao i rukovodstvo KCCG u potpunosti podržava i cijeni njihov rad, tako da smo ubijeđeni da istraživanje koje su sproveli Sindikat dokotora medicine i Ljekarska komora nije interpretirano na pravi način i da ovakve priče o stepenu korupcije u zdravstvu ne odgovaraju stvarnom stanju. Ubijeđeni smo da najveći broj crnogorskih ljekara časno i profesionalno obavlja svoj posao'', navodi se u reagovanju.

Oni su dodali da svima koji žele dobro zdravstvenom sistemu stoje na raspolaganju.

''Svima koji žele dobro i zdravstvenom sistemu i zdravstvenim radnicima, stojimo na raspolaganju da zajedno analizramo stanje u zdravstvu i doprinesemo da bude i kvalitetnijje i bolje, a u konkretnom slučaju, pozivamo nadležne institucije da ispitaju navode i prezentovane rezultate istraživanja i preduzmu mjere iz svojih nadležnosti'', zaključuje se u reagovanju.

Portal Analitika