Region

Voditeljka Pinka: Auto nije moj; Svjedoci: Automobil odskočio od zemlje

Svjedoci jučerašnje eksplozije "golf 4" koji je u vlasništvu voditeljke Marijane Mićić, a kojim je u tom trenutku upravljao njen otac Nebojša Mićić, kažu da je automobil odskočio od zemlje, a da su se stanarima ove ulice prozori zatresli od detonacije!
Voditeljka Pinka: Auto nije moj; Svjedoci: Automobil odskočio od zemlje
Portal AnalitikaIzvor

- Čula sam jaku detonaciju i izletjela napolje da vidim šta se dešava. Najprije sam pomislila da je u pitanju sudar, međutim, vidjela sam da kulja dim i kako je čovjek iz tog automobila ušao u sanitet Hitne pomoći. Vidjela sam da mu je povrijeđeno uvo, da je u šoku i da je oprljen na leđima. Jedan dječak koji živi u blizini zadesio se tu i odleteo je od detonacije. Dijete je izgulilo ruku od pada - priča potresena stanarka u Vojvode Stepe.

Povrijeđeni dečak po imenu Lazar ima 15 godina i u tom trenutku išao je ka školi. Njega su povređenog, dodaje ona, u bolnicu prevezle komšije, jer mu je oštećen sluh od jačine detonacije.

Voditeljkin otac, Nebojša, zadobio je povrede ruke i bubne opne. Kako kažu svjedoci, on je samo pukom srećom preživio eksploziju autombila koju je izazvala bomba postavljena ispod vozila.

Marijana Mićić, medjutim, tvrdi da automobil nije u njenom vlasništvu.

- Taj auto nije moj. Ne vodi se na mene već sedam godina - kratko je rekla voditeljka “Pinka”.

FOTO: Ras Srbija 

 

 

Portal Analitika