Društvo

Podgoričanka Aeta Salh dobitnica priznanja “Dama godine regiona”

Podgoričanka mr Aeta Salh dobitnica je priznanja “Dama godine regiona”. Salh je to vrijedno prizanje uručeno juče u Vrnjačkoj Banji.
Podgoričanka Aeta Salh dobitnica priznanja “Dama godine regiona”
Predrag Zečević
Predrag ZečevićAutor
Portal AnalitikaIzvor

Događaj „Dama godine regiona”, predstavlja godišnju dodjelu priznanja uspješnim ženama, prepoznatim po svom radu i društvenom doprinosu sa ex YU prostora.

Domaćin manifestacije „Dama godine region 2018” je bio predsjednik opštine Vrnjačke Banje Boban Đurović,  a čitav događaj se odigrao 16. i 17.oktobra u ekskluzivnom prostoru hotela “Fontana” u Vrnjačkoj Banji, gdje su i krunisane najuspješnije žene iz ex YU prostora. Pored 25 laureata, brojnih novinara, događaju su prisustvovali I brojne VIP zvanice sa ex YU prostora.

„Čast je biti regionalno priznat za svoj rad, ova nagrada jeste velika podrška i satisfakcija za moj dalji rad, ali ujedno i dobra poruka mlađim generacijama”, kazala je za Portal Analitika Salh.

aeta2Prema njenim riječima, veliko je zadovoljstvo biti među značajnim imenima sa ex YU prostora, koji imaju dugogodišnju prepoznatu karijeru, dok su privatno jednostavni ljudi i to je ta nit što ih čini velikim.

„Ovakvi skupovi stvaraju nova prijateljstva, razmjenjuju se iskustva iz različitih društvenih segmenata... Daju na značaju ženi, moć žena ne treba zanemariti, to je zaista snažna sila”, zaključila je Salh.

Portal Analitika