Region

Kćerka brutalno ubila majku: Ubila sam vješticu

Gordana Petrović (59) iz Kočetina brutalno je ubila svoju majku Nadeždu Petrović (80) jer je bila ubeđena da se bavila vlaškom magijom i da joj je vračala.
Kćerka brutalno ubila majku: Ubila sam vješticu
Portal AnalitikaIzvor

Upravo na to se Gordana Petrović vadila pred policijom, a kako pričaju komšije, kod kojih je došla nakon što je ubila majku, isto je rekla i pred njima.

- Došla je kod nas oko devet sati ujutru, bila je doterana i sređena i djelovala mi je čudno. Pitao sam je za majku, ali mi je mirnim glasom rekla da je ne pitam za nju "jer želi da je ubije". Kad je krenula da izađe iz kuće na vratima je stajao policajac, a ona mu je bijesno rekla: "Ubila sam vješticu. Žao mi je što nisam uspjela i da je spalim" - priča komšija porodice Petrović.

On dodaje da se Gordana često žalila na majku i tvrdila je da joj "baca vlašku magiju", kao i da su zbog toga iz njihovog dvorišta često mogle da se čuju svađe.

- Nekoliko puta sam vidio Nadeždu kako gleda kroz neki levak u moje dvorište. Kada sam je pitao šta radi, ona se okrenula, zadigla suknju i pokazala mi zadnjicu - rekao je komšija.

Da je čula da se Nadežda bavila vlaškom magijom rekla je i jedna komšinica za "Novosti".

- Po selu je kružila priča da se bavila time, ali ja u to ne vjerujem, bila je fina žena - dodala je ona.

Međutim, članovi najuže porodice tvrde da je Gordana u posljednje vrijeme imala psihičke probleme i da se posvađala sa majkom jer nije odobravala što se viđa sa jednim muškarcem.

- Tog dana Gordana je donela prljav veš tog muškarca, a Nadežda je rekla da neće to da pere i bacila ga je u dvorište i zapalila - pričaju oni.

Nakon toga, Gordana je sačekala da joj majka zaspi, a onda je polila benzinom i zapalila!

Kada je Nadežda skočila i skinula spavaćicu, pa počela da beži putem ispred njihovog dvorišta, Gordana ju je sustigla i počela da udara rukama i nogama.

Posle još jednog bezuspješnog pokušaja da majku zapali, na kraju ju je jednom rukom zadavila. 

Portal Analitika