Politika

Mandić : Da su karte bile u prodaji dvije trećine bi pjevalo svesrpsku himnu Bože pravde

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrije Mandić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije pobjedu nad selekcijom Crne Gore u Ligi nacija.
Mandić : Da su karte bile u  prodaji dvije trećine bi pjevalo svesrpsku himnu Bože pravde
Portal AnalitikaIzvor

"Čestitamo reprezentaciji naših sunarodnika sjajnu pobjedu u večerašnjoj utakmici. Da su karte bile u slobodnoj prodaji dvije trećine stadiona bi pjevalo svesrpsku himnu Bože pravde ali i minimalan broj naših navijača bio je dovoljan da se prava himna jače čuje“, navodi se u čestitki Mandića.

On dodaje da su „trobojke i imena naših gradova ispisana ćirilicom oživjele kroz navijanje za reprezentaciju Srbije, onu istinsku Crnu Goru“.“ Reprezentaciju naših sunarodnika još jednom pozdravljamo ispred srpskog naroda u Crnoj Gori i želimo da i dalje pobjeđuje", navodi se u čestitki Mandića.

Crnogorske institucije su proglasile fudbalski meč između Crne Gore i Srbije utakmicom visokog rizika. Shodno proglašenom bezbjednosnom riziku - karata nije bilo u slobodnoj prodaji, navijači Srbije su dobili 700 mjesta, a Fudbalski savez Crne Gore je preuzeo ostalih 11.000. Ulaznice su se mogle otkupiti samo uz kopiju lične karte, na stadion se nije moglo ući bez identifikacionog dokumenta.

Agencija za zaštitu ličnih podataka je saopštila da će inicirati po službenoj dužnosti postupak nadzora kako bi se utvrdio pravni osnov za  obradu ličnih podataka kopiranjem identifikacione isprave.

Portal Analitika