Zabava

Selena Gomez opet završila u bolnici

Zbog ugroženog mentalnog zdravlja, dvadesetšestogodišnja muzičarka Selena Gomez prinuđena je da se liječi u jednoj klinici.
Selena Gomez opet završila u bolnici
Story.rsIzvor

Selena Gomez se godinamama borila sa lupusom, koji joj pravi velike zdravstvene probleme zbog čega se prošlog ljeta pjevačica podvrgla transplataciji bubrega. Njena najbolja drugrica glumica Francia Rais je donirala bubreg, a pjevačica joj se javno zahvalila na tome nazvavši je svojom “sestrom”.

Američka pjevačica Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u posljednjih nekoliko nejdelja zbog niskog nivoa bijelih krvnih zrnaca, što se često javlja kao neželjeni efekat transplatacije bubrega.

Tokom svoje druge posjete bolnici, Gomezova je dobila napad panike…

– Ona je imala nekoliko teških nedjelja, a napad panike u bolnici je bio njena prekretnica – potvrdio je izvor za magazin Pipl, dodavši da je pjevačica “na nagovor porodice pristala da posjeti mentalnu kliniku”.

– Shvatila je da je potrebno da potraži dodatnu pomoć kako bi riješila emocionalne probleme. Okružena je porodicom od koje dobija dosta podrške. Sada je bolje i ide na tretmane.

Problematična pjevačica gdje će se povrgnuti dialektičnoj terapiji ponašanja terapiji dizajniranoj da identifikuje, a onda promijeni, negativno razmišljanje i obrasce ponašanja, tvrdi izvor.

Ove vijesti su došle samo nekoliko nedjelja od kada je Selena saopštila da pravi pauzu od društvenih mreža.

– Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko god sam zahvalna prednostima koje nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna na tome što se mogu povući i živeti svoj život u trenutku koji mi je dat. Dobrota i podrška samo na kratko! Samo zapamtite – negativni komentari mogu povrijediti svačija osećanja. Očigledno… – napisala je ona.

Radar je nedavno pisao da je Gomezova doživela traumu zbog nedavnog predoziranja svoje prijateljice Demi Lovato koju je posjećivala u bolnici.

Pojedini mediji navode da je uticaj na njeno pogoršano zdravstveno stanje imala iznenadna vjeridba bivšeg dečka Džastina Bibera sa Hajli Boldvin, samo nekoliko mjeseca nakon raskida.

 

Portal Analitika