Zabava

Bivši muž vojvotkinje Megan sada oženio ćerku multimilionera

Glumac Trevor Engelson (41), bivši suprug vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, vjenčao se sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend (32), na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.
Bivši muž vojvotkinje Megan sada oženio ćerku multimilionera
Portal AnalitikaIzvor

Engelson je svoju izabranicu, inače kćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dvije nedjelje poslije vjenčanja princa Harija i Megan Markl, iako su u tom trenutku bili samo sedam mjeseci.

Svadbena ceremonija je održana u privatnoj vili u Hiden Hilsu, Kalifornija, u blizini doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

Za razliku od skromnog vjenčanja sa Trejsi, svada Engelsona i Megan Markl trajala je čak četiri dana! Vjenčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meghan Markle's ex-husband Trevor Engelson remarries five months after royal wedding Trevor Engelson who was Meghan Markle's husband from 2011-2013 has tied the knot to heiress Tracey Kurland—after just one year of dating. The couple tied the knot on Saturday after a whirlwind engagement. According to DailyMailTV, the wedding took place at a private house in the exclusive suburb of Hidden Hills in California. The bride's parents, Stanford and Sheila, live in the area, but it's not known if the evening ceremony was at their home. Tracey is a nutritionalist as well as an heiress to her mortgage lender dad's $200 million #Peachessence#duchessofsussex#dukeofsussex#royalwedding#england#merganmarkle#trevorengelson#traceykurland#marriage#wedding#celebritynews#celebrityrelationship#celebritygossip

A post shared by Peach essence (@peachessence) on

Megan je Trevora upoznala 2004. godine, prije nego što se proslavila u seriji “Suits”. Zabavljali su se šest godina prije nego što su se vjerili. Poslije dvije godine braka saopštili su da se razvode zbog “nepremostivih razlika”.

Krahu braka doprinijela je i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije, a Engelson je ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

 

Portal Analitika