Crna hronika

U Tivtu pronađeno tijelo muškarca

U stanu stambene zgrade u ulici 21.novembra u centru Tivta juče u poslijepodnevnim časovima, pronađeno je beživotno tijelo muškarca.
U Tivtu pronađeno tijelo muškarca
Radio Tivat/Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim saznajima, riječ je o 46-togodišnjem turskom državljaninu koji je iznajmljivao stan u Tivtu i sa kojim je ovdje boravio i njegov brat. Upravo je brat alarmirao policiju kada nije mogao ući u stan iz koga nije bilo odgovora na njegove pozive.

Navodno, njegov preminuli brat imao je ranije zdravstvenih tegoba sa srcem i visokim krvnim pritiskom, zbog čega se on zabrinuo kada mu brat juče nije javljao na telefonske pozive, niti je iko otvarao vrata stana kada je ovaj na njima zvonio.

Koristeći specijalno vozilo – hidrauličnu korpu Komunalnog preduzeća, pripadnici Službe zaštite i spašavanja Tivta oko 17.30 sati preko balkona su ušli stan i tamo pronašli beživotno tijelo turskog državljanina. Budući da na tijelu nije bilo vidljivih tragova nasilja, a da su vrata stana bila zaključana sa unutrašnje strane i sa ključem koji je i dalje bio u bravi, pretpostavlja se da je u pitanju prirodna smrt. O svemu je obaviješten dežurni viši tužilac u Podgorici koji će odlučiti o eventualnoj obdukciji preminulog i drugim istražnim radnjama.

Portal Analitika