Vožnju prilagoditi uslovima na putu

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vozačima se preporučuje da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.
  Vožnju prilagoditi uslovima na putu
MinaIzvor

Auto moto savez Crne Gore je upozorio da se dodatna pažnja preporučuje na putevima gdje je izmijenjen režim saobraćaja.

Na dionici Petrovići-Vraćenovići-Deleuša zbog izvodjenja asfalterskih radova saobraćaj će biti prekinut za sve vrste vozila od devet do 13 sati i od 15 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog pomjeranja skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare, na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen ne duže od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog asfaltiranja na magistralnom putu Debeli brijeg – Kamenari – Kotor, režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 19 sati.

Na magistralnom putu Ribarevina – Špiljani, na lokalitetu Besnik, režim saobraćaja je zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

 

Portal Analitika