Fudbal

Mečevi sa Srbijom i Litvanijom prekretnica

Fudbalska reprezentacija počela je danas pripreme za mečeve sa Srbijom i Litvanijom u oviru Lige nacija. Golman “sokolova” Danijel Petković smatra da će se nakon ovih mečeva tabela iskristalisati.
Mečevi sa Srbijom i Litvanijom prekretnica
Portal AnalitikaIzvor

“Za nas mlađe je možda Danska bila velika utakmica, ali je sada meč sa Srbijom sigurno najveća utakmica. Poslije ovih utakmica će se tabele iskrastalisati i biće prekretnica za dalji tok Lige nacija. Isključivo ovu utakmicu gledam kao jednu takmičarsku koja znači puno cijelom timu”, rekao je Petković uoči današnjeg prvog treninga u Kampu FSCG.

Golman Lorijena veoma cijeni Srbiju.

“Srbija je igrala na Svjetskom prvenstvu i zbog toga imaju samopouzdanja. Mučili su se sa Litvanijom i Rumunijom. Siguran sam da ćemo moći da igramo protiv njih, naročito kod kuće, kao što smo radili sa svim rivalima dosad.Kad bi gledali njihove i naše klubove, sigurno su jači i moćniji. Ali na terenu je 11 na 11 i sve će se vidjeti u četvrtak.”, kazap je Petković.

Čuvar mreže “sokolova” imao je poruku za navijače.

“Neka navijači budu 12. igrač, kao što su dosad bili. Vidim da je za njih ovo veliki spektakl. Očekujem da navijanje bude možda i najbolje dosad i da dobijemo pravu podršku sa tribina”, poručio je Petković.

Crna Gora i Srbija igraće u četvrtak od 20.45.

Portal Analitika