Politika

Predsjednik Kran Montana Foruma: Crna Gora primjer stabilnosti i razvoja

  Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ambasadora Žan-Pola Karterona, počasnog predsjednika Kran Montana Foruma, koji boravi u posjeti Crnoj Gori.
Predsjednik Kran Montana Foruma: Crna Gora primjer stabilnosti i razvoja
Portal AnalitikaIzvor

Ambasador Karteron iskazao je veliko poštovanje za ulogu Predsjednika Đukanovića u ostvarivanju strateških ciljeva i doprinosu  stabilnosti regiona. Crna Gora je, kazao je Karteron pokazala da je primjer stabilnosti i razvoja.

U tom smislu, ambasador Karteron je iskazao spremnost da lično i u okviru Foruma pruži punu podršku daljoj međunarodnoj afirmaciji naše zemlje.

dukanovic-kran-montana

Predsjednik Đukanović zahvalio je sagovorniku za kontinuiranu podršku Crnoj Gori, posebno kroz angažman Kran Montana Foruma, koji je dao snažan doprinos prezentaciji Crne Gore na evropskoj sceni. Crna Gora u međuvremenu je postala članica NATO, na dobrom je putu integracije u EU, sa jasnim ciljem evropeizacije društva i dostizanja evropskog kvaliteta života, zaključio je Đukanović.

Đukanović i Karteron su uz ocjenu da je važno sačuvati viziju Ujedinjene Evrope, razmijenili mišljenja i o drugim aktuelnim globalnim kretanjima.

 

 

Portal Analitika