Crna hronika

Vukotić se bratio ćutanjem, manekenka mu donijela ručak i odijelo

Jovan Jovica Vukotić, u medijima poznat kao vođa škaljarskog klana, danas je saslušan u posebnoj jedinici Okružnog zatvora po zamolnici javnog tužilaštva u Podgorici zbog utaje poreza. Kako saznaje Blic, on se na saslušanju branio ćutanjem.
Vukotić se bratio ćutanjem, manekenka mu donijela ručak i odijelo
Portal AnalitikaIzvor

Vođa "škaljarskog klana" Jovica Vukotić, dovodi se u blisku vezu sa grupom Luke Bojovića, kao i sa najtežim krivičnim delima u Srbiji i Crnoj Gori.

Kako prenosi Blic, uoči današnjeg saslušanja, Vukotića je posjetila manekenka Dejana Živković, koju je on navodno označio kao navjenčanu suprugu.

Donijela mu je lične stvari, ručak iz restorana i odijelo. Prije nego što su mu te stvari predate, one su detaljno pregledale, a straža mu ih je uručila tek nakon što je manekenka otišla.

Vođa "škaljaraca" i manekenka nemaju pravo na takozvane otvorene posjete i viđaju se samo kroz staklo.

Iako je, kako prenosi Blic, poricala da je u vezi sa Vukotićem, manekenka mu je otišla u posjetu i odnijela mu ručak i odijelo koje je nosio na današnjem saslušanju.

Vukotić je uhapšen 9. septembra u Antaliji i iako se sumnjalo da je u tom trenutku sa njim bila manekenka, međutim ona je to demantovala iako je Vukotić policiji rekao da je u ljetovalištu u Antaliji bio sa djevojkom.

Na saslušanju posle kom mu je određen pritvor on je priznao da je koristio falsifikovani pasoš.

Dejana Živković i on su prvi put bili u vezi prije nekoliko godina. Manekenka je tada redovno na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali je uglavnom njemu krila lice. 

Portal Analitika