Politika

DF: Demokrate i URA-e počeli sami sebe da demantuju

Demokratski front ponovio je optužbe na račun Demokrata i URA-e navodeći da se iz njihovog ponašanja tačno može vidjeti kada je premijer Duško Marković zauzet.
 DF: Demokrate i URA-e počeli sami sebe da demantuju
Portal AnalitikaIzvor

„Duet Bečić – Abazović je baš zaglibio u političkoj bari koju su sami zamutili, posebno u vezi radne grupe, jer više ne znaju da li hoće tamo ili neće. Više ih niko i ne uzima za ozbiljno jer su počeli sami sebe da demantuju, a očigledno postoji i nesklad u davanju izjava“, navodi se u reagovanju DF-a.

Kako se dodaje, tako je jedan od lidera Demokrata prekjuče saopštio kako ulaze u radnu grupu, juče tokom dana to potvrđuje Abazović, a uveče, zajednički, dvojica iz Ure I Demokrata se predomišljaju I kažu da neće u radnu grupu…

„Po ponašanju ove dvije strukture može se prepoznati kada je Duško Marković zauzet, pa nema kad da Aleksi i Dritanu nacrta mapu puta kojom treba da se politički kreću. Sve su usaglasili sa Duškom Markovićem, ali kada se otkrila ta veza, a saznalo se I gdje su se sve sastajali I dogovarali, pokušali su da opet postanu opozicija, I to tako što su udarili – po opoziciji?!“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, prevara i jeste drugo ime za lidera Demokrata i vrh te partije, kao što su im zaštitni znak postali mržnja prema DF-u, antisrpstvo, podrška napadima na Mitropolita, zalaganje za podizanje spomenika Brozu, podrška predstavniku CG na proslavi ,,Oluje’’ i služenje stranim centrima moći.

„Očigledno nije trebalo mnogo vremena da se otkrije suština politike ove partije, kao i prave namjere njihovih savjetnika iz medija i NVO sektora. A što se tiče radne grupe, ne vjerujemo da će Demokrate izostati, samo zavisi od dogovora sa Markovićem, da li će tamo lično učestvovati, što im ne bi smetalo jer su više puta pogazili ono u šta su se zaklinjali, ili će ih tamo zastupati Duškovo krilo DPS-a, kako se ne bi odmah uočilo da su ponovo pogazili svoju riječ“, kaže se u reagovanju DF-a.  

 

 

Portal Analitika