Politika

Cenzurisan ili oštećen snimak zasijedanja Skupštine Prijestonice?

Zasijedanje Skupštine Prijestonice prekunuto je juče zbog nestanka struje. Tokom jednosatne rasprave odbornici nijesu raspravljali o dnevnom redu već o audio-snimku zasijedanja od petka, kojije emitovao lokalni radio emiter.
Cenzurisan ili oštećen snimak zasijedanja Skupštine Prijestonice?
PobjedaIzvor

Prema riječima odbornika Danila Mrvaljevića (Demokrate), izvještaj je cenzurisan jer je snimak na nekoliko mjesta ili oštećen ili iskidan.

“Na snimku koji je emitovan nema dijela mog izlaganja, jer vas je zaboljelo to što sam rekao, da je sramno što Sašu Zvicera razrješavate dužnosti direktora Komunalnog preduzeća i udomljavate na mjesto zamjenika gradonačelnika, iako jedan zamjenik već postoji. Kažete da nema para za besplatne udžbenike za osnovce, ali ima para za mjesto zamjenika gradonačelnika, što će budžet godišnje koštati najmanje 30.000 eura”, kazao je Mrvaljević.

On tvrdi da je skupštinska služba cenzurisala i montirala radijski snimak sjednice, i kao takav ga dostavila lokalnom radio emiteru.

“U tom mediju rade časni i pošteni ljudi i oni to nijesu uradili”, uvjeren je odbornik Demokrata.

Prema riječima predsjednice Skupštine Maje Ćetković, skupštinska služba je od Centra za informacioni sistem dobila pisano objašnjenje da je snimak oštećen iz za sada neutvrđenih razloga.

Opširnije u Pobjedi

 

Portal Analitika