Društvo

Kvar otklonjen, problem bio u prenosu podataka

Sistem elektronskog zakazivanja na Poliklinici Kliničkog centra prethodnih dana nije radio, što je ljekarima otežavalo posao, ali i pacijentima stvaralo problem zbog dužeg čekanja na izvještaj nakon obavljenog pregleda kod specijaliste.
Kvar otklonjen, problem bio u prenosu podataka
PobjedaIzvor

Redakciji Pobjede požalila se građanka koja je u ponedjeljak ujutro otišla kod oftalmologa na zakazanu intervenciju, ali je zbog pada sistema morala da čeka da dobije izvještaj.

 - Intervenciju na oku sam završila za pola sata. Ali, kada sam došla na šalter da uzmem izvještaj, sestra mi je rekla da imaju tehničke smetnje. Nakon 45 minuta čekanja medicinska sestra se izvinila i rekla da će mi doktorica ručno iskucati da ne bih čekala dva sata da se kvar otkloni – kazala je ona, naglasivši da uprkos padu sistema u Kliničkom centru niko od pacijenata nije vraćen.

To su potvrdili i iz KCCG, istakavši da su ljekari uredno primali pacijente. Prema njihovim riječima, kvar je otklonjen, a do tehničkog problema došlo je zbog, kako kažu, provajdera koji pruža usluge povezivanja Fonda za zdravstveno osiguranje i Kliničkog centra.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika