"Mata Leao" uspješan u Beogradu i Tuzli

Veoma aktivni i uspješni klub za brazilski džiu džicu "Mata Leao" iz Podgorice imao je zapažene nastupe na nedavno održanim takmičenjima u Beogradu i Tuzli.
"Mata Leao" uspješan u Beogradu i Tuzli
Portal AnalitikaIzvor

Na Belgrade Openu u No Gi disciplini ovog sporta, Miloš Janičić osvojio je zlato u kategoriji do 88,3 kg purpurne pojaseve i pokazao da je u odličnoj formi savladavši tri protivnika.

Juniorski dio Mata Leao ekipe nastupio ADCC Bosnia Openu u Tuzli na kojem su učestvovali su borci iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Švajcarske i Njemačke.

Na ovom takmičenju "Mata Leao" nastupio je sa četiri takmičara u uzrastu juniora do 17 godina koji su osvojili 4 medalje.

Srebrne medalje osvojili su Ivan Bojanović i Lazar Magovčević, dok su  bronze pripale debitantima Lazaru Vujačiću i Janku Bracanoviću.

Trener Mladen Jokmanović  I trofejni takmičar Srđan Bošković su ovog puta bili u sudijskim ulogama na prvom otvorenom prvenstvu Bosne koje je opravdalo sva očekivanja.

- Ovo je sami početak drugog dijela takmičarske sezone i sudeći po dosadašnjem učinku možemo očekivati dobre rezultate u brojnim nastupima koji očekuju klub brazilske džiu-džice "Mata Leao" do kraja godine. Janičić i junioiri su pokazali da  se u klubu radi temeljno, kao i da se u predstojećem periodu može ozbiljno računati na njih - izjavio je Mladen Jokmanović.

Portal Analitika