Društvo

Kriminalitet na Cetinju u padu

Rezultati rada Odjeljenja bezbjednosti Prijestonice Cetinje bolji su u odnosu na 2017.  a rasvjetljavanje krivičnih djela po nepoznatom izvršiocu uspješnije je 30 odsto, saopštio je načelnik tog odjeljenja Miloš Vučinić.
Kriminalitet na Cetinju u padu
Portal AnalitikaIzvor

On je, na svečanosti povodom Dana unutrašnjih poslova koju su u hotelu „Sport In“ organizovali Prijestonica Cetinje i OB Cetinje, iskazao zadovoljstvo postignutim rezultatima njegove službe, ističući da je stopa kriminaliteta u padu.

„Naš zadatak je stalna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i nastavljamo tim putem. Radićemo za dobrobit porodica i svih građana Cetinja, a sve u cilju očuvanja mira i njihove sigurnosti“, naglasio je Vučinić.

On je dodao će OB Cetinje nastaviti uspješnu saradnju sa Osnovnim sudom, Tužilaštvom i Sudom za prekršaje na Cetinju, ali i svim subjektima koji su spremni da doprinesu unapređenju rada policije i bezbjednosne situacije u Prijestonici.

Povodom Dana unutrašnjih poslova, uručene su nagrade najboljim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Prijestonice Cetinje za posvećen rad i postignute rezultate u prethodnom periodu.

Portal Analitika