Crna hronika

Podgorica: Zbog prebijanja i krađa uhapšeno sedam osoba

Crnogorska policija u proteklih par dana uhapsila je pet osoba zbog krivičnih djela krađe i nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Uprave policije.
  Podgorica: Zbog prebijanja i krađa uhapšeno sedam osoba
Portal AnalitikaIzvor

Uhapšen je i D.P. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je 29. septembra počinio zadao tešku tjelesnu povredu V.D., tako što je u kući oštećenog ovom licu zadao više udaraca stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela.

 

Osim toga, uhapšen je i D.G. (27) iz Podgorice, zbog sumnje da je, 28. septembra ove godine, počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. On je u dijelu grada Preko Morače fizički nasrnuo na M.E. i zadao mu udarce pesnicom, usljed čega je ovo lice zadobilo povrede.

 

Kako dodaju iz Uprave policije, pored ovih krivičnih djela, rasvijetljena su još tri.

 

Uhapšen je N.M. (37) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila i krivično djelo krađa tako što je 9. septembra ove godine ukrao „Mercedes“ i dokumenta koja su se u njemu nalazila.

 

Dokumenta su pronađena i vraćena vlasnici.

 

Takođe, uhapšen je i D.Lj. (38) iz Podgorice, zbog sumnje da je 28. septembra provalio u vozilo i iz njega ukrao lap top.

 

Osim toga uhapšen je i S.B. (43) iz Podgorice zbog sumnje da je 7. septembra ove godine počinio iz radnje „Okov“ ukrao akumulatorsku testeru.

 

Ova lica su uz krivične prijave privedena nadležnom tužiocu, a rasvjetljavanju ovih krivičnih djela doprinio je rad policijskih službenika na terenu.

 

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti sprovedeni nadležnim tužiocima. 

Portal Analitika