Crna hronika

Maloljetnici uhapšeni zbog sumnje da su snimali Milatovića

Policija je uhapsila danas dva maloljetnika - M.D. (16) i D.S. (17) - zbog sumnje da su snimili Podgoričanina Vlatka Milatovića, koji je prijetio predsjedniku države Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i kontoverznom biznismenu Branislavu Mićunoviću.
Maloljetnici uhapšeni zbog sumnje da su snimali Milatovića
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici Centra bezbjednosti Podgorica identifikovali su i lišili slobode i drugo lice za koje se sumnja da je zajedno sa M.D. (16) snimalo telefonom V.M. Radi se o D.S. (17). I on će uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti putem pomaganja – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Prethodno je danas uhapšen M.D. zbog ista dva krivična djela kao i D.S.

Iz policije podsjećaju da je Milatović, koji se nalazi na video-snimku, juče uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Portal Analitika