Politika

Magdelinić, Barjaktarović i Stojanović potpredsjednici beranskog odbora SNP-a

U Beranama je juče održana sjednica Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije, na kojoj su izabarana tri potpredsjednika i formiran Izvršni odbor opštinskog odbora. Potpredsjednici beranskog odbora SNP-a su  dr Milorad Magdelinić,  Aleksandra Barjaktarović i Darko Stojanović. Novi Izvršni odbor broji 47 članova.U Beranama je juče održana sjednica Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije, na kojoj su izabarana tri potpredsjednika i formiran Izvršni odbor opštinskog odbora. Potpredsjednici beranskog odbora SNP-a su  dr Milorad Magdelinić,  Aleksandra Barjaktarović i Darko Stojanović. Novi Izvršni odbor broji 47 članova.
Magdelinić, Barjaktarović i Stojanović potpredsjednici beranskog odbora SNP-a
Izvor

Sjednici opštinskog odbora prisustvovao je potpredsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Dragoslav Šćekić koji je poželio uspjeh u daljem radu novoizabranim potpredsjednicima opštinskog odbora i članovima Izvršnog odbora opštinskog odbora.

Šćekić je istakao da je SNP nakon mnogih pokušaja njenog urušavanja, ostala čvrsto na svojim programskim načelima i nalazi se u fazi stabilizacije.

Potredsjednik Šćekić je još jednom podsjetio da  bez jake Socijalističke narodne partije ne može biti neophodih promjena u Crnoj Gori i naglasio da će SNP  nastaviti da djeluje u pravcu demokratizacije našeg društva kako bi građani Crne Gore mogli konačno da žive onako kako i zaslužuju.   

Portal Analitika