Društvo

Pavličić će predavati na Medicinskom, Kljajević na Filozofskom fakultetu

Senat Univerziteta Crne Gore usvojio je izmijenjenu odluku kojom će na Medicinskom fakultetu, na studsijkom programu Primijenjena fizioterapija, predmet Zdravstvena psihologija i dalje predavati profesorica Nevenka Pavličić, a ne Vanja Kljajević.
Pavličić će predavati na Medicinskom, Kljajević na Filozofskom fakultetu
PobjedaIzvor

Pobjeda je juče objavila kako je prijava Vanje Kljajević greškom dostavljena Vijeću Medicinskog fakulteta kojem nije bilo ništa sporno u prijavi iako se profesorica nije kandidovala za predmet Zdravstvena psihologija već su je predložili da bude angažovana umjesto koleginice Pavličić koja je godinama izvodila nastavu za taj predmet?!

Profesorica Vanja Kljajević koja je u stvari dostavila prijavu, preko eksternog oglasa, za angažman na grupi predmeta na programu psihologija na Filozofskom fakultetu, srećom neće biti oštećena.

Dekan Filozofskog Goran Barović kazao je juče da će ona svakako biti angažovana kod njih. Kada se ispostavilo da je prijava Kljajević zalutala, prema njegovim riječima, a kako se niko nije prijavio na taj oglas, Vijeće ovog fakulteta je konstatovalo da nema prijava.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika