Savjetuju opreznu vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost na većini puteva u državi, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Savjetuju opreznu vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Vozačima se savjetuje da voze oprezno i u potpunosti postuju postavljenu signalizaciju.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog manipulacije skela na stubu p2, na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač – Mateševo obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne duzem od 60 minuta u terminu osam do deset sati i od 13 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti pitpuno obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije mosta “Radovan Pavićević“ na Zeti u Danilovgradu saobraćaj će biti obustavljen. Saobraćaće se preko privremenog mosta za pješake i putnička vozila čije ukupno opterećenje ne prelazi 3,5 tona. Teretni i autobuski saobraćaj preusmjeren je alternativnim saobraćajnicima Podgorica – Spuž i Danilovgrad – Bogetići.

Na dijelu puta od ski centra Kolašin 1450 do ski centra Kolašin 1600, saobraćaj će zbog radova biti obustavljan od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati, osim nedjeljom.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcilj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog asfaltiranja na magistralnom putu Debeli brijeg – Kamenari – Kotor, režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 19 sati.

Zbog radova na regionalnom putu Berane – Lubnice – Jelovica, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. 

Za vrijeme radova na magistralnim i regionalnim putevima, radi snimanja i prikupljanja podataka za izradu putne baze, saobraćaj će povremeno biti obustavljen, u terminima ne dužim od 15 minuta.

Portal Analitika