Društvo

Čađenović: U toku noći ugašeno 26 požara, jutros situacija stabilna

U toku prethodne noći vatrogasci su ugasili 26 požara na teritoriji Podgorice, a jutros je situacija stabilna, kazao je za Portal Analitika komandir Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, Andrija Čađenović.
Čađenović: U toku noći ugašeno 26 požara, jutros situacija stabilna
Portal AnalitikaIzvor

Sinoć je u Podgorici gorjelo na više mjesta, a olujni vjetar je otežavao posao vatrogaascima. Služba zaštite i spašavanja je sinoć na teritoriji Glavnog grada ugasila čak 26 požara.

''U toku noći na teritoriji Glavnog grada ugašeno je 26 požara. Gorjelo je u mjestima: Donja Gorica, Bioče, Bistrica, Farmaci, Ljajkovići, Šušunja, Zagorič, Stari Aerodrom, Beri, Kruševac, Zabjelo, Mahala, Kuća Rakića, Sadine, Golubovci, Vranjske njive, Botun, Blok pet i Šteke'', kazao je za Portal Analitika komandir službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, Andrija Čađenović.

andrija-cadjenovic-2Kako je dodao trenutno nema aktivnih požara a ekipe obilaze sva veća požarišta.

''Trenutno nema aktivnih požara. Vrši se obilazak svih većih požarišta koja su bila aktivna juče i u toku noći. Od sedam sati jutros je Služba zaštite intervenisala na lokacijama: Konik, Smokovac, dva puta u Kokotima, kod kuće Rakića, Šteke, Podhum, Mahala i Kurilo'', kazao je Čađenović.

pozar-2
Portal Analitika