Kultura

Manifestacijom Zeleno je zdravlje završeno Ljeto u Prijestonici 2018

Manifestacija „Zeleno je zdravlje“ održana je danas na Cetinju, povodom obilježavanja „Evropske nedelje mobilnosti”, a brojni posjetioci degustirali su jabuke i domaće proizvode od njih-pite, kompote, zdrave sokove, saopšteno je iz Turističke organizacije Prijestonice Cetinje.
Manifestacijom Zeleno je zdravlje završeno Ljeto u Prijestonici 2018
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali, besplatnoj degustaciji prethodila je revijalna šetnja i vožnja bicklima, trotinetima, električnim vozilima i svi ostalim prevoznim sredstvima koja ne zagađuju životnu sredinu centrom grada.

cetinje-1

“U okviru iste manifestacije sprovedena je akcija usađivanja sadnica učenika JU Gimnazija Cetinje uz podršku DOO Komunalno Cetinje, koje je ovom prilikom i obezbijedilo sadnice. Takođe je održano i niz sportskih aktivnosti, poput rukometnih, fudbalskih, fitnes i džudoa. Najmlađima učesnicima podijeljeni su i simbolični pokloni.
Gosti manifestaciji bili su predstavnici iz MZ “Ravna Rijeka” Bijelo Polje sa svojim proizvodima”, navode u cetinjskoj turističkoj organizaciji.

cetinje-3

Ovom manifestacijom završava se tromjesečni program „Ljeto u Prijestonici 2018“, koji je počeo promocijom knjige i albuma Momčila Zekovića Zeka „Džep sa tajnama“, u okviru kog je potom organizovano tridesetak manifestacija umjetničkog, modnog , muzičkog, sportskog i drugog karaktera.

Portal Analitika