Kultura

U ponedjeljak koncert grupe Orthodox Celts

Studentski parlament Univerziteta Crne Gore i NVO ''Studentski kulturni centar'' organizuju koncert renomirane grupe Orthodox Celts u ponedjeljak, 24.septembra sa početkom u 20 časova. Koncert će biti organizovan na platou ispred zgrade tehničkih fakulteta u Podgorici. Ukoliko vremenske prilike budu prepreka organizaciji koncerta na otvorenom, isti će biti organizovan u sali 106 u zgradi tehničkih fakulteta.
U ponedjeljak koncert grupe Orthodox Celts
Portal AnalitikaIzvor

„Na taj način organizatori koncerta će uz bogat zabavni program, svim studentima najstarije i najbrojnije ustanove visokog obrazovanja u Crnoj Gori, poželiti srećan i uspješan početak studijske godine za više od 20 hiljada naših koleginica i kolega“, saopštili su,

Studentski parlament UCG i NVO ''Studentski kulturni centar'' do sada su organizovali veliki broj zabavnih i kulturnih dešavanja, kao što su koncerti i događaji kojima su obilježeni značajni datumi za studentsku populaciju kao što su Dan studenata – 4. april, Dan Univerziteta Crne Gore – 29. april i Međunarodni dan studenata – 17. novembar. Takođe, na nivou Univerziteta i pojedinačnih jedinica organizovane su i izložbe, književne i stand up večeri, predstave, kao i projekat ''Otvoreni dan Univerziteta Crne Gore'', projekat koji je za cilj imao upoznavanje budućih brucosa sa ponudom fakulteta i mogućnostima koji im se nude po završetku istih. Prethodno realizovane aktivnosti promovisane su na 19 fakulteta, direktno su okupile preko osam hiljada studenata i mladih ljudi koji su posjetili neke od događaja.

Portal Analitika