Abiznis

Colliers International opet najbolja konsultantska kuća za nekretnine u CG

Colliers International Crna Gora je još jednom dobio prestižno priznanje da je najbolja konsultantska kuća u Crnoj Gori iz oblasti nekretnina. Priznanje je stiglo od svjetski priznate akreditacije kuće „International Property Awards“. Zvanična svečanost proglašenja pobjednika će se održati u Londonu krajem oktobra u Royal Lancaster-u. 
Colliers International opet najbolja konsultantska kuća za nekretnine u CG
Portal AnalitikaIzvor

Kancelarija Colliers International-a u Crnoj Gori već posjeduje priznanje od iste akreditacione kuće da je najbolja konsultanstka kuća u Evropi za 2015. i 2016. godinu.

“International Property Awards” koji dodjeljuje ovu prestižnu nagradu svjetski je priznat znak za izvrsnost u industriji nekretnina i već 25 godina nagrađuju najbolje u 45 kategorija i u 9 regiona svijeta. Proces ocjenjivanja vrši 80 eksperata iz sektora nekretnina, a prilikom procjene uspješnosti fokus je na kvalitetu usluge, dizajnu, inovacijama i originalnosti. Žirijem su predsjedavali Lord Caithness, Lord Best, The Earl of Liverpool i Lord Turso, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Gala svečanost i zvanično proglašenje najboljih će se pored Londona tokom godine održati i u Bangkoku, Dubaiju i Torontu.

Colliers International je vodeća kompanija za usluge iz oblasti poslovnih nekretnina. Colliers Crna Gora je dio grupe koja posluje u 69 zemalja širom svijeta, zapošljava više od 12 000 profesionalaca. Korporacija Colliers International Group kotira se na NASDAQ-u pod simbolom CIGI kao i na Toronto Stock Excange pod simbolom CIGI i najbrže je rastuća javno listirana globalna kompanija iz sektora nekretnina sa prihodom od 2.3 milijarde američih dolara ostvarenih u 2017. godini.

Portal Analitika