Košarka

Košarkašice Budućnost Bemaxa od sjutra na turniru u Beogradu

Košarkašice Budućnost Bemaxa poslije mjesec priprema, od sjutra kreću sa odigravanjem kontrolnih utakmica u sklopu priprema za novu sezonu. 
Košarkašice Budućnost Bemaxa od sjutra na turniru u Beogradu
Izvor

Podgoričanke će od danas do nedjelje učestvovati na tradicionalnom turniru, koji se održava u Vizura centru u Zemunu, a gdje će pored regionalnog šampiona učestvovati još timovi iz Srbije (Radivoj Korać i Vrbas), te Šangaj, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Marina Maljković, a u kojem nastupa crnogorska reprezentativka Jelena Dubljević.

,,Plave” će sjutra veče u prvom kolu turnira igrati protiv beogradske ekipe ,,Radivoj Korać”, zatim će u subotu odmjeriti snage sa Vrbasom, a zatim će u nedjelju igrati protiv Šangaja.

Nakon turnira u Beogradu, košarkašice Budućnost Bemaxa oputovaće za Mađarsku. Podgoričanke će tokom naredne sedmice igrati protiv Pečuja, Zalaegeršega i Vašaša.

- Očekuje nas naporan ritam, jer ćemo u nekoliko dana imati šest utakmica. Međutim, dobro smo trenirale, vjerujem da smo napredovale i nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak. Ovo je period koji smo odavno priželjkivale i vjerujem da ćemo u utakmici pokazati da smo radile zaista dobro. Imamo jake provjere, koje će nam mnogo značiti uoči početka sezone - istakla je Tamara Kapor, bek Podgoričanki.

Portal Analitika