Zabava

Bila sam luda za njim, ali nisam htjela da prevarim muža

Američka glumica Kristi Eli otkrila je da je bila luda za kolegom Džonom Travoltom ali da je odlučila da ne započne aferu sa njim jer nije željela da prevari tadašnjeg supruga Parkera Stivensona.
Bila sam luda za njim, ali nisam htjela da prevarim muža
Portal AnalitikaIzvor

Eli, koja sada ima 67 godina, kaže da je kasnih osamdesetih godina bilo emocija između nje i Travolte i dodaje da je bilo "obostrano".

"Rekla bih da je to jedna od najtežih stvari koje sam morala da uradim, najteža odluka koju sam ikada donijela jer sam bila ludo zaljubljena u njega - bili smo zabavni zajedno i ludo smo se zabavljali", rekla je Eli. "To nije bila seksualna veza jer nisam htjela da varam svog supruga. Ali, znate, postoje stvari koje su još gore od seksualne veze, prevariti nekoga na taj način, emocionalni. Mislim da je to što sam uradila još gore jer sam dozvolila sebi da se zaljubim u njega i da ga još jako dugo volim", prenosi magazin Pipl..

Ona kaže da je nastavila da flertuje sa Travoltom čak i kada je oženio sadašnju suprugu Keli Preston 1991. godine, sve dok joj ona nije skrenula pažnju na to.

"Keli je došla do mene, a oni su tada bili u braku, i rekla: 'Zašto flertuješ sa mojim mužem?' I tada sam morala da donesem odluku i to je bio kraj toga."

Njoj je, na kraju, drago što se ništa nije dogodilo.

"Džon i ja bismo progutali jedno drugo jer smo Džon i ja toliko slični. Bilo bi to kao dve užarene zvijezde koje bi samo sagorele."

 

Portal Analitika