Crna hronika

Nakon jučerašnje tuče uhapšen komunalni policajac

Službenici policije uhapsili su komunalnog policajca I.B. zbog sumnje da je juče nanio teške tjelesne povrede službeniku Direktorata za vanredne situacije MUP-a M.N.
Nakon jučerašnje tuče uhapšen komunalni policajac
Portal AnalitikaIzvor

I.B. je lišen slobode nakon izjašnjenja tužioca da su se u radnjama ovog lica stekli bitni elementi navedenog krivičnog djela. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu - saopšteno je iz Uprave policije.

Podsjećamo da je juče oko 10,30 časova kod TC Gintaš u Podgorici došlo  prvo do verbalnog konflikta a zatim i fizičkog sukoba između I.B. i M.N. u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N, te da M.N. juče nije bio na dužnosti. Oba lica, M.N. i I.B, su događaj prijavila CB Podgorica, s tim što je M.N. u prijavi naveo kako je napadnut od strane I.B. dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N. 

M.N. je u događaju zadobio prelom lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. 

I.B. je juče u popodnevnim časovima takođe pristupio u medicinsku ustanovu radi pregleda. 

Na licu mjesta juče je izvršen uviđaj, a o izjavama M.N. i I.B. i do tada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac koji se potom izjasnio u vezi sa kvalifikacijom krivičnog djela u odnosu na I.B. 

Portal Analitika