Zabava

Luku Lazukića prijavila žena iz Urgentnog centra

Nataša i Luka Lazukić juče su se sreli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu, gdje je održano ročište po pjevačicinoj tužbi za nasilje u porodici koje se dogodilo u noći između 13 i 14. aprila.
Luku Lazukića prijavila žena iz Urgentnog centra
Story.rsIzvor

Nataša je prva stigla i to petnestak minuta prije početka suđenja, a ubrzo je došao i okrivljeni IT stručnjak sa svojim timom advokata. Kada je ugledao ispred sudnice još uvijek zvaničnu ženu, Luka je prevrnuo očima i okrenuo joj leđa. Nataša je, kako saznajemo, pred sudijom ponovila sve što je i ranije rekla u iskazima pred državnim organima.

– Nataša je ponovila da je pronašala poruke u telefonu koje su Luki slale žene i da su zbog toga počeli da se svađaju, nakon čega ju je on udario. Istakla je da je uzela telefon i napustila stan. Rekla je da je krenula u nepoznatom pravcu, pa se vratila u stan jer joj se ispraznila baterija. Sačekala je u sobi do deset sati kada je Luka izašao napolje. Tek tada je otišla kod ljekara. Kada je došla u Urgentni, radnici na šalteru je rekla da je muž pretukao, pa ju je ona obavijestila da to mora da prijavi policiji. Nakon toga, kako je ispričala u sudnici, pozvala je advokate koji su je posavjetovali da slika povrede. Rekla je i da nije ljubomorna, već je željela da razjasni situaciju, ali da je krenula verbalna rasprava i da je on tada nasrnuo na nju. Objasnila je i da se iz Urgentnog centra vratila zbog toga što je dadilja zvala jer je beba plakala, pa se nakon pet sati ponovo vratila u bolnicu – kaže naš izvor.

On navodi da je haos nastao kad su uslijedila pitanja Lazukićevog pravnog tima.

– Advokati su rekli da je Nataša dala nekoliko kontradiktornih izjava i da su zapazili brojne nelogičnosti koje se tiču situacije. Nije im bilo jasno zašto je dva puta odlazila kod ljekara i to u razmaku od pet sati. Pitali su je zašto odmah nije prijavila muža policiji nego je čekala da to učini žena iz Urgentnog centra. Luka je tada imao prigovor na njeno saslušanje i rekao je da je sve slagala i da treba da je bude sramota, te da sve radi zarad ličnih interesa i da ne misli na svoju djecu. Dodao je da treba da s stidi svojih postupaka jer bruka ne samo njega nego i cijelu njegovu porodicu, a da ćerke ispaštaju – kaže  sagovornik.

Naša saznanje potvrdila je Lukina advokatica Milica Nicović.

– Nataša Lazukić dala je izjavu povodom spornog događaja, a koja je bila kontradiktorna spram izjava koje je dala kod tužioca i koja je u suprotnosti sa materijalnim dokazima koji su priloženi od strane odbrane. Zbog pitanje branilaca i prekoračenja vremena koje je namijenjeno za današnji pretres, na sledećem ročištu će biti saslušana dadilja u svojstvu svedoka. Naredni pretres zakazan je za 1. novembar.

Kontaktirali smo i Natašine advokate koji su poručili da su zadovoljni kako je proteklo saslušanje.

Portal Analitika