Politika

DPS Budva: Bečićev "gradonačelnik" u nevolji

Budvasnki odbor Demokratske partije socijalista odgovorio je na jučerašnje reagovanje predsjednika Opštine Budva i ocjenio da on ima ozbiljan problem sa sopstvenim identitetom.
DPS Budva:  Bečićev "gradonačelnik" u nevolji
Izvor

Reagovanje DPS Budva prenosimo integralno:

Gospodin Krapović, kolokvijalno “gradonačelnik” ili formalno predsjednik Opštine Budva, očigledno ima ozbiljan problem sa sopstvenim identitetom. Od činjenice da mu se približava kraj mandata, njemu se sve pobrkalo: i ko je, i šta je, i šta radi na čelu našeg grada. Nije usamljen u svom neznanju.

Mnogi građani Budve pamtiće mandat Dragana Krapovića samo po prizemnoj političkoj ostrašćenosti i osvetoljubivosti, koje svakodnevno, već dvije godine demonstrira, uključujući i najnoviji incident zloupotrebe parking servisa u funkciji pokazivanja moći prema neistomišljenicima. Toliko je imidž Dragana Krapovića loš, da je, uz dokazanu nesposobnost, ozbiljno zasmetao političkom vrhu njegove partije. Samo tako tumačimo ovu nezgodnu situaciju koju su mu priredili stranački drugovi, natjeravši ga da dan i po kasnije reaguje na naše saopštenje i da nam, u vidu “najjačeg” argumenta, spočita da ga suprotno zakonu zovemo-gradonačelnik?!

Gospodine Krapoviću, neprijatno nam je da Vas obavijestimo, da Vas upravo Vaš predsjednik, Aleksa Bečić, tako naziva na svojoj FB stranici, da Vas tako oslovljavaju Vaši funkcioneri, kolege, što potvrđujemo dokazom koji prilažemo. Po istoj logici kojom ste pisali ono neslavno saopštenje, mogli biste i njima da održite predavanje o lokalnoj samoupravi i vašoj ulozi u istoj. Naravno, kada biste smjeli….

Obećavamo, nećemo se više vraćati na ovaj neprijatan javni izlet Dragana Krapovića. Jesmo politički konkurenti ali ne možemo da seirimo nad nevoljom čovjeka u sopstvenoj partiji. Tako nam nalaže vaspitanje. Ipak, savjetovali bismo predsjedniku Opštine (neformalno: gradonačelniku), da sa forme-načina oslovljavanja i drugih nebitnosti-pređe na suštinu.

Toliko je postavljenih pitanja na koje nam nikad nije odgovorio. Mogao bi, recimo, da nam otkrije:

-Da li je tačno da je tražio mito za protivuslugu od svog bivšeg stranačkog funkcionera, ili mu ovaj podmeće i neopravdano ga vrijeđa?

Imajući u vidu teške trenutke kroz koje predsjednik Opštine prolazi, nakon jučerašnjeg saopštenja, i ovaj jedan odgovor bi bio dovoljan, za danas.

Portal Analitika