Turizam

Porto Montenegro na sajmu nautike u Sauthemptonu

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na vodećem Southampton sajmu nautike, od 14. do 23. septembra, na njegovoj jubilarnoj 50. ediciji, koja uživa povjerenje nautičke klijentele Brtitanije.
Porto Montenegro na sajmu nautike u Sauthemptonu
Portal AnalitikaIzvor

Tokom 9 dana manifestacije, posjetioci imaju priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila.

Ovaj najveći i najbolji britanski nautički događaj predstavlja preko 600 nautičkih i jahting brendova, od premijere najvećih superjahti do opreme za vodene sportove i nautičke potrepštine.

Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje pariraju najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a britansko tržište je, i te kako, zainteresovano za Crnu Goru.

U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge kao dobitnici jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), u saradnji sa asocijacijom Marina industrijalaca (MIA), ali i zanimljivim zimskim paketima za kapetane brodova i njihovu posadu, istakla je Marina marketing koordinatorka Porto Montenegra, Jovana Živković.

Veoma bitan segment Porto Montenegra Jahting kluba je i nedavno otvoreni RYA trening centar.

Fokus nam je promocija svih nivoa obuke koju gosti mogu dobiti, a tiču se jedrenja i upravljanja motornim brodovima.

Međunarodno priznati sertifikati RYA škole kao i uslovi pogodni za jedrenje tokom velikog dijela godine jesu nešto što posebno interesuje naše britanske klijente, dodala je Živkovićeva.

Portal Analitika