Košarka

Dubljević: Igrati ovako protiv sjajne ekipe u njihovoj kući izaziva samo ponos

Muška seniorka košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Ankari od Turske 79:69 (26:18, 19:19, 15:19 i 19:13), na startu druge faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 
Dubljević: Igrati ovako protiv sjajne ekipe u njihovoj kući izaziva samo ponos
Portal AnalitikaIzvor

"Želio bih da kažem da sam vrlo ponosan na ekipu, jer igrati ovako protiv sjajne ekipe u njihovoj kući izaziva samo ponos. Deset razlike izgubiti protiv njih je uspjeh iako to neće svi gledati na taj način. Ovo je jedna od najboljih ekipa u Evropi i na svijetu. Imali smo egal u jednom dijelu meča, nijesmo to iskoristili. Igraćemo sa njima na našem terenu i mislim da smo pokazali da možemo protiv njih, možda ih iznenadimo i dobijemo. ", kazao je Bojan Dubljević nakon meča.

Ivanović je nakon meča kazao da sada jedino misle na Ukrajinu.

"Problem je to što je loše otvoren meč, ne u napadu, koliko dozvoljavanje lakih poena rivalu, od koša do koša, ulaz i lagani pas na tri poena čime se Turska na domaćem terenu hranila. Poslije smo u dosta navrata uspjeli da odigramo dobro, prišli na tri poena razlike, ali na kraju rutinska pobjeda Turske. Kompletan utisak nije negativan, jeste da je bio poraz, ali okrećemo se Ukrajini i analizi narednog protivnika'', istakao je Ivanović.

 

Portal Analitika