Fudbal

Silva o rođenju sina: Nisam spavao, jedva sam trenirao

Španski fudbaler i prvotimac Mančester Sitija David Silva je prvi put otvoreno govorio o prijevremenom rođenju njegovog sina, zbog čega je on propustio jedan dio prošle sezone.
Silva o rođenju sina: Nisam spavao, jedva sam trenirao
BBCIzvor

David Silva i njegova porodica su imali veoma težak period od decembra prošle godine i tokom proljeća zbog prijevremenog rođenja Davidovog sina Matea. U maju je konačno objavljeno da je mali borac izašao iz bolnice i da je zdrav.

Silva je tokom tog perioda veoma često išao za Španiju kako bi bio sa sinom i porodicom, a zbog toga je propuštao neke utakmice.

"Bilo je veoma teško, biti sa njim u bolnici toliko dugo i ne možeš nikako da prestaneš da misliš o tome. On je bio u Španiji i to je značilo da sam morao mnogo da putujem i jedva da sam mogao da treniram. Nisam spavao, nisam jeo kako treba. Srećom, tim je igrao dobro i to mi je mnogo pomoglo", kazao je David Silva za BBC.

"Rekao sam i prije da je jedino mjesto gdje sam mogao da skrenem misli bilo na terenu. Odmah bih počeo da mislim o njemu čim bi se meč završio. Ali bio je to dobar način da malo pobjegnem. On je sada dobro i sve je zaista vrijedjelo. Mnogo je propatio, ali razvija se i raste veoma brzo".

David Silva će predstojećeg vikenda biti u konkurenciji za tim Sitija koji igra protiv Fulama u okviru petog kola Prmeijer lige, a taj meč je na programu u subotu od 16 časova.

 

Portal Analitika