Marketing

Telenor omogućio korisnicima pristup računu putem SMS-a

Telenorovi korisnici od sada imaju mogućnost da pristupe svom računu, u PDF formatu, putem linka koji će dobijati SMS porukom.
Telenor omogućio korisnicima pristup računu putem SMS-a
Portal AnalitikaIzvor

Iz telekomunikacione kompanije je saopšteno da prvi servis te vrste na crnogorskom tržištu funkcioniše tako da korisnici putem SMS-a dobijaju jedinstveni kod i link putem kojeg mogu pregledati i besplatno preuzeti svoj račun.

“Na taj način, korisnik može pristupiti svim računima u posljednjih godinu”, navodi se u saopštenju.

Servis se može aktivirati slanjem poruke sa tekstom Start na broj 14910 ili putem novog kratkog koda *110taraba, kao i u Telenorovim prodavnicama, potpisivanjem saglasnosti za prijem računa putem SMS-a.

1209telenor1

“Prvi promo računi putem SMS linka svim korisnicima pametnih telefona Telenor je isporučio početkom septembra. Promotivni period nastavlja se tokom naredna dva mjeseca, kada će korisnici, pored SMS linka, račune dobijati i uobičajenim putem – elektronskom poštom ili u štampanom obliku”, precizirali su iz kompanije.

Po isteku promotivnog perioda, samo korisnici koji su aktivirali servis dobijaće račun putem SMS-a.

“Uz novi način dostave računa i smanjenjem štampanih primjeraka, Telenor će dodatno smanjiti negativni uticaj na životnu sredinu, a svoje korisnike ohrabriti da što više koriste digitalne usluge”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika