Abiznis

Građanima na raspolaganju najbolji svjetski doktori i liječenje najtežih oboljenja

Teška oboljenja kao što su rak, bolesti srca i kardio-vaskularnog sistema vodeći su uzroci smrtnosti u svijetu. Podaci Svjetske zdravstvene organizacije pokazuju da samo od kancera godišnje oboli 14 miliona ljudi. Ako se isti trend nastavi, stručnjaci predviđaju da će u naredne dvije decenije taj broj porasti čak 70 odsto.
Građanima na raspolaganju najbolji svjetski doktori i liječenje najtežih oboljenja
Portal AnalitikaIzvor

Kao odgovor na zabrinjavajuću statistiku, kompanija Wiener Stadtische životno osiguranje Podgorica pripremila je novi proizvod dopunskog zdravstvenog osiguranja. Riječ je o Wiener Stadtische Best Doctors proizvodu osiguranja zdravstvene zaštite, koji pokriva trošak liječenja težih oboljenja, uključujući putne i smještajne troškove. Zahvaljujući ovom osiguranju, na raspolaganju možete imati najbolje svjetske doktore, vrhunsku medicinsku opremu i najkvalitetniju njegu u inostranstvu.

Wiener Stadtische Best Doctors plod je saradnje sa partnerskom osiguravajućom kućom BDUI. Njen menadžer Demian Pejn doputovao je iz Irske kako bi crnogorskim novinarima predstavio njegove prednosti.

pejjn„Pokriće iznosi do miliona eura godišnje, odnosno, dva miliona za ukupno vrijeme trajanja osiguranja. Doživotni limit za troškove nabavke ljekova u Crnoj Gori iznosi 50 hiljada eura. U slučaju hospitalizacije u inostranstvu, osiguranik dnevno dobija i 100 eura za troškove van bolnice“, objašnjava Pejn.

Ovo osiguranje je određeno za specifična, teška oboljenja, čije skupo i specijalizovano liječenje nedovoljno pokriva većina zdravstvenih osiguranja. Polisa pruža pokriće za medicinsko liječenje i postupke van Crne Gore za kancer, koronarnu bajpas hirurgiju, zamjene srčanog zaliska, neurohirurgiju, transplantaciju organa od živog donora i transplantaciju koštane srži.

pesic

„Kao naš osiguranik, dobijate pravo na drugo medicinsko mišljenje. Osim toga, obezbjeđujemo vam i logistiku pružanja najbolje medicinske zaštite, što podrazumijeva nalaženje najboljih klinika, ugovaranje optimalnih termina, preglede najboljih ljekara, plaćanje medicinskih, putnih, smještajnih troškova i sl.“, pojasnio je Andrija Pešić, direktor prodaje u kompaniji Wiener Stadtische životno osiguranje Podgorica.

Preko 500.000 ljudi u svijetu je preplaćeno na ovu vrstu osiguranja. U Crnoj Gori Wiener Stadtische Best Doctors proizvod je dostupan oko pola godine i već je izdato 500 polisa. Zahvaljujući pristupačnim cijenama Wiener Stadtische-a, najbolja njega više nijeprivilegija malobrojnih.

Starostosiguranika

Godišnja premija osiguranja

Od 0 do 18 godina

73,29 €

Od 19 do 64 godine

173,09 €

Od 65 do 74 godine

271,20 €

Kompanija Wiener Stadtische životno osiguranje Podgorica je osnovana 2010.godine, kao green-field investicija ViennaInsuranceGroup-e, najveće osiguravajuće kompanije u regionu centralne i jugoistočne Evrope.

„Bavimo se samo životnim osiguranjima, i za kratko vrijeme smo postali jedan od lidera na tržištu, kako po ostvarenoj premiji, tako i po profitu, standardu poslovanja i kvalitetu naših proizvoda. Uvijek se trudimo da našim klijentima nudimo više, pratimo standarde i ponude svjetskih osiguravajućih kuća. Sa kompanijom BDUI sarađujemo od februara, kada smo i počeli prodaju ovog jedinstvenog proizvoda, koji druge osiguravajuće kuće nemaju u ponudi i koji po svemu ispunjava svjetske standarde u oblasti osiguranja“, istakao je izvršni direktor Ljubo Mitrović.

Više informacija o proizvodu možete saznati na njihovom sajtu

Portal Analitika