Politika

DPS Bar: Zašto ste u panici zbog pada, kada nije sa velike visine?

“DPS je na poslednjim izborima u Baru osvojio 15 mandata, i 125 glasova podrške u Virpazaru, dok je partija kojoj Vi pripadate, na tim izborima osvojila par mandata u okviru koalicije, odnosno tačno 16 ipo glasova u Virpazaru. Zato je danas besmisleno polemisati sa vama koji ni nakon takvog rezultata ne shvatate da Virpazarce ne zanimaju vaše ideje i video-igrice”, navodi se u reagovanju OO DPS Bar na izjavu odbornika Demokrata u barskom parlamentu, Momčiča Lekovića.
DPS Bar: Zašto ste u panici zbog pada, kada nije sa velike visine?
Portal AnalitikaIzvor

Dodali su da su se trudili da odbornika Lekovića sačuvaju.

“U duhu vama nepoznate, crnogorske tradicije gdje je junaštvo sačuvati drugoga, i slabijega, od sebe. Jer ste Vi, odborniče Lekoviću, u ovoj priči, taj drugi, i slabiji. I po izbornom rezultatu, i po tome što vas partijski "autoriteti" bezdušno troše da bi sačuvali sebe. Međutim, pošto žudite da Vam se obratimo, da čujete još i ovo: vrijeđate ljude dijeleći ih na političare i prodavce patika, na velike i male, snažne i slabe, a predstavljate se kao navodni borci protiv podjela”, ističu iz ove partije.

Pitaju se, shvata li Lekić koliko je “njegova demokratija devijantna, a bezidejna politika kojoj pripada”.

“Razumijemo svu nelagodu zbog izvjesnog pada, jedino nas čudi panika kad ste i sami svjesni da ne padate sa velike visine? Naravno, poslednja namjera nam je bila da Vas, odborniče Lekoviću, u takvoj situaciji vrijeđamo. Pozivamo zato nekog od vaših poslanika, bilo koga, da odgovori na pitanja koja smo postavili poslaniku Koliću. Oduži se priča jer vi očigledno liječite dosadu i potrebu da vas neko čuje, ali mi moramo da radimo", zaključili su u saopštenju.

Portal Analitika