Marketing

Neograničeni pozivi, poruke i internet u romingu za samo 16,9 eura

Pored Prva klasa tiketa do kraja ove godine, u ponudi  je i 15-dnevna karta za samo 5,9 eura. Tiketi su namijenjeni svim pripejd, postpejd i biznis korisnicima M:tela, saopšteno je iz kompanije M:tel
Neograničeni pozivi, poruke i internet u romingu za samo 16,9 eura
Pobjeda
PobjedaAutor
Nova PobjedaIzvor

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija M:tel je pripremila specijalno sniženje m:roming tiketa.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 16,9 eura omogućava svim korisnicima  M:tela da do kraja 2018. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka M:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, neograničene sms poruke sa brojevima iz Mt:s i M:tel mreže, kao i neograničeni mobilni internet.

Pored Prva klasa tiketa do kraja ove godine, u ponudi  je i 15-dnevna karta za samo 5,9 eura.

Kupovina m:roming karte se vrši putem M:tel menija, pozivom na *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od M:telovih poslovnica kao i slanjem poruke tiket3 na broj 14555 (za aktivaciju 15-dnevnog tiketa) i poruke tiket4 na broj 14555 (za aktivaciju godišnjeg tiketa Prva klasa).

Tiketi su namijenjeni svim pripejd, postpejd i biznis korisnicima M:tela.

m-roaming-data-tiketi

U ponudi i m:roming DATA tiketi

Podsjećamo da je kompanija M:tel početkom juna ponudila postpejd korisnicima nove m:roming DATA tikete, uz pomoć kojih, gdje god da se korisnici nalaze, ne moraju da vode računa o mreži i troškovima interneta i mogu da surfuju kao kod kuće.

Novi m:roaming DATA tiketi se uvode za potrošnju u Evropi (osim Makedonije), Turskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Kini.

U ponudi je m:roming DATA tiket od tri dana koji podrazumijeva 256 megabajta (MB) za 4,9 eura, tiket od sedam dana sa 512 MB po cijeni od 8,9 eura i tiket od 15 dana sa jednim gigabajtom (GB) po cijeni od 16,9 eura.

 Tiketi se mogu aktivirati putem USSD menija pozivom na *105# ili slanjem odgovarajuće SMS poruke (iz matične mreže)  na broj 14555.

M:roaming DATA tiketi su namijenjeni svim postpejd korisnicima, kako rezidencijalnim tako i biznis korisnicima.

Nakon potrošene internet kvote definisane m:roaming DATA tiketom, internet se ukida do isteka validnosti tiketa, a korisniku se ostavlja mogućnost da u tom periodu kupi ili aktivira novi tiket.

Iz kompanije M:tel su objasnili da se nakon isteka validnosti m:roming DATA tiketa, saobraćaj tarifira po standardnom cjenovniku, a tarifiranje se obavlja na 100 kilobajta (KB).

Više informacija o cjelokupnoj ponudi M:tela, korisnici mogu naći na Fejsbuk stranici Mtel imate prijatelje, veb sajtu www.mtel.me  kao i pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

 

Portal Analitika