Politika

Leković: DPS na sve načine želi da skrene temu sa Virpazara

Uporni u svom naumu da na sve načine skrenete temu sa Virpazara i ozbiljnog komunalnog problema za koji ste isključivi krivci, upornim koprcanjem samo produbljujete temu i dajete nam nove ideje koje će vas ogoliti do te mjere da će i lokalni prodavac patika u odnosu na vas postati primjer uzornog rukovodioca i političara. Dakle, on možda može voditi mjesni odbor kako mu danas i saopštismo, a vi i vaši kadrovi, izgleda ni toliko - navodi se u reagovanju Momčila Lekovića odbornika Demokrata u SO Bar, na jučerašnje saopštenje Demokratske partije socijalista.
Leković: DPS na sve načine želi da skrene temu sa Virpazara
Portal AnalitikaIzvor

''Uništitelji javnih preduzeća  -  DPS to smo mi“ – Parola koja će sasvim sigurno krasiti ruinirane prostorije komunalnog preduzeća, ovog nekada jakog preduzeća ali i mnogih drugih koje ste ogolili do gole kosti i uništene predali na tacni svojim političkim saučesnicima. Nećete o Virpazaru? Snila baba što joj milo bilo. Pričaćemo o Virpazaru itekako ali i o Šušanju, Sutomoru, Dobrim Vodama, Svetom Ivanu, Čanju, Starom Baru, Bjelišima, Sustašima, Zupcima i mnogim drugim naseljima u barskoj opštini koji su zbog vas tokom ove godine više ličili na  Možuru (lokalna deponija) nego na uređen primorski grad koji je nekada uz Žabljak bio ekološki centar Crne Gore'', kazao je Leković.

Leković je dalje u svom reagovanju optužio DPS za lažiranje bilansa, neplaćanje poreza i izbornu krađu.

''Poput kancera koji izjeda društvo, vi svojevrsni politički kleptomani, jedino znate za lažiranje bilansa, neplaćanje poreza, izborne krađe i manipulacije, te da se bogatite račun građana i stvarate plodno tlo za kriminal i korupciju. To je vaš modus operandi, za koji jedino i znate i zbog kojeg je i Virpazar spao na 3 kontejnera, zbog kojeg je Virpazar ostao bez parkinga, zbog kojeg se u Virpazaru prelazi preko neobezbijeđenog pružnog prelaza, zbog kojeg Virpazar ima samo jednu skromnu manifestaciju godišnje, zbog kojeg Virpazar nema adekvatno autobusko stajalište, zbog kojeg je u Virpazaru i okolnim selima struja misaona imenica i u konačnom zbog kojeg je Virpazar zajedno sa mještanima samo udaljeni dio barske opštine kojeg se sjete isključivo pred izbore kada treba obezbijediti glasove'', istakao je Leković. 

Leković je dodao da zbog gore navedenog, Demokratska partija socijalista ne želi da raspravlja o Virpazaru.

''Na kraju priznaćemo, otkrili ste nas, tačno je, dobro ste čuli, spremamo vam igrice, samo  ovog puta biće to igrice za Spuž, da se igrate dugo, dugo  godina'', zaključio je Leković.

Portal Analitika