Crna hronika

Podgorica: Uhapšene dvije osobe zbog nanošenja tjelesnih povreda

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su lišili slobode dva lica zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila nasilna krivična djela i to krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo laka tjelesna povreda.
Podgorica: Uhapšene dvije osobe zbog nanošenja tjelesnih povreda
Izvor

Naime, policijski službenici CB Podgorica su, 09.09.2018. godine, lišili slobode S.B. (31) iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu O.D. (24) iz Ukrajine. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je, 08.09.2018. godine oko 23,30 časova, u ulazu jedne stambene zgrade u Podgorici, fizički nasrnuo na O.D, zbog nesporazuma oko plaćanja nadoknade za održavanje ulaza stambene zgrade.

S.B. je, kako se sumnja, oštećenom zadao nekoliko udaraca stisnutom pesnicom u predjelu lica, usljed čega je O.D. zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture vilice. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se S.B. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Nadalje, službenici podgoričke policije su istog dana lišili slobode V.M. (18) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda na štetu N.R. (18) iz Podgorice. On je ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, bez razloga iz kuhinje oštećenog uzeo nož dužine oko 9 cm, i tom prilikom ubodom nožem u predjelu nadlaktice desne ruke nanio lakše tjelesne povrede N.R.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Podgorici, koji je naložio da se V.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo laka tjelesna povreda.

 

Portal Analitika