Politika

DPS Budva: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče

- Kada "dvojac bez kormilara" - lažnog magistra Bečića i lažnog moralistu Krapovića, dirnete u njihovo lažno poštenje podsjećajući ih na činjenice o kojima poslednjih dana bruji cijela Budva, oni momentalno počnu da bijesne.  Razumijemo paniku i histeriju na vašoj polupodmornici bez kompasa, ali ćete ipak morati da se priberete i vratite na temu. Vaše poslednje saopštenje potvrda je da ste zaista najveći intriganti i beskrupulozni mešetari na crnogorskoj političkoj sceni. Zato svi od vas bježe, shvatajući da tu nema ni politike, ni ideje, već samo praznog i vulgarnog vlastohleplja. - navodi se u reagovanju budvanskog DPS-a.

DPS Budva: Bečić i Krapović u problemu, zato paniče
Izvor

Na vašu žalost, pokušaj zamjene teza i plasiranje kleveta, neće vam pomoći da pobjegnete od odgovornosti. Moraćete kad-tad da date odgovore na pitanja koja vam postavljamo. Moraćete da položite građanima Budve račune za sve prevare koje ste napravili. 
- Dakle, uzalud pokušavate da promijenite temu time što pitate za rješenja i procedure koju su javne i transparentne, i na koje ste već više puta dobili odgovore - jasne i precizne, iz institucija. Zato i jeste u problemu iz kojeg nastaje panika. A već smo iz mnogobrojnih izbornih poraza vašeg lidera, naučili da kod njega panika ide sa histerijom. Uzalud liječite strah bukom, lažima i podmetanjima. To je psihologija kafane, koja je vama najbliža. - navodi se u reagovanju budvanskog DPS-a.
I na kraju, sve ono što ste kao vlast u protekle dvije godine uradili za grad je vidljivo golim okom i nije vrijedno pomena.
 - Sudeći po vašem saopštenju, izgleda da je Krapoviću jedino bilo bitno da u Opštinu Budva uđe na velika vrata, ali je sasvim izvjesno da će izaći na "mala".  - zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika