Rukomet

Vratiću se jača kući

Sezona nije počela, a već imam problem. Povrijedila sam se, to mi smeta. Teško je sa psihičke strane, manje sa neke druge, jer znam da ću brzo, kada se vratim sa terapija iz Beograda, ući u raniju formu, kazala je Itana Grbić.
Vratiću se jača kući
ArenaIzvor

Jedna od mlađih igračica Budućnosti ima problema sa hrskavicom koljena.

“Radila sam magnetnu, hrstavica je oštećena, problem je skakačko koljeno, koje se upalilo. Boljelo me, malo sam pauzirala, a od juče sam u Beogradu. Odlučili smo se da ovdje radim terapiju, sa vjerom da će biti bolje i da ću se vratiti jača i spremnija kući.”

Pozitivno priča o pripremnom periodu, srećna zbog utakmica kojih je bilo kao nikad ranije!

“Koristile su nam utakmice. Prave provjere protiv Đera i Erda, koji su sedmicama u radu bili ispred nas. Držali smo se sa šampionom Evrope 40 minuta. Počeli loše, ali brzo se dozvali pameti. Vodili smo, sve do glupih isključenja, situacija ,,šest na tri“ i njihove serije 5:0. Uz dosta povreda pružile smo dobar otpor. Sa Erdom je bilo bolje.”

Budućnost priželjkuje plasman na završni turnir Lige šampiona.

“Sa povratkom iskusnijih ambicije su veće, želimo korak dalje. Prošle godine Đer nas je zaustavio u četvrtfinalu. Bez obzira na želje, pritisak ne smijemo da stvaramo, jer sezona nije počela. Istina, mnogo bolje izgledamo sa pojačanjima, a vjerujem da će nam u značajnoj mjeri pomoći prošlogodišnje iskustvo.”

Itana tvrdi da Budućnost nema protivnika ako je na sto odsto.

“Još mjesec imamo da se spremimo, skockamo, a ako budemo prave, dolaziće pobjede.”

Portal Analitika