TV / Film

Nova sezona "Kuće od karata" u novembru

Frenk Andervud službeno je mrtav, otkriva trejler nove sezone "Kuće od karata" koja će se prikazivati od novembra bez glavnog glumca Kevina Spejsija, koji je posao u toj političkoj televizijskoj seriji izgubio zbog optužbi za polno zlostavljanje.
Nova sezona "Kuće od karata"  u novembru
N1Izvor

Trejler koji je od srijede dostupan na Netflixu, pokazuje glumicu Robin Rajt koju tumači ulogu Spejsijeve supruge Kler kako stoji pored groba Frenka Andervuda i izgovara nekoliko riječi lišenih emocija.

U trejleru nema naznaka o tome kako je Andervud umro, ali Netflix je objavio da će se šesta i konačna sezona serije fokusirati na perfidan karakter Kler Andervud, koja je postala predsjednica Sjedinjenih Država u petoj sezoni.

Spejsiju su prošle godine producenti "Kuće od karata" otkazali saradnju pošto ga je više od 30 osoba optužilo za seksualno zlostavljanje.

Trejler otkriva da je Andervud umro, ali nije poznato kako su scenaristi odlučili da tog bezobzirnog američkog predsjednika "otpišu" u samoj seriji.

Spejsija je 2017. glumac Entoni Rep optužio da ga je pokušao da zavede 1986. godine, kada je Rep bio 14-godišnjak.

Oskarovac Spejsi izvinio se nakon skandala za neprimjereno ponašanje pema Repu i povukao se iz javnog života.

Tužilaštvo u Los Anđelesu u utorak je objavilo da neće podizati optužnicu protiv Spejsija u slučaju jedne optužbe iz 1992. jer je riječ o području van njegove nadležnosti.

Još jedan slučaj optužbe protiv Spejsija razmatra se u državnom tužilaštvu Los Anđelesa.

Šesta sezona "Kuće od karata" počeće da se prikazuje 2. novembra, a sastojaće se od osam, a ne od 13 epizoda, kako je bilo u prethodnim sezonama.

Portal Analitika