Region

VELIKI PREOKRET: Za trostruko ubistvo osumnjičena ćerka

Glavni osumnjičeni za ubistvo bračnog para Pocesta i njihove 14-godišnje ćerke u Debru je starija 25-godišnja ćerka, objavili su mediji.
VELIKI PREOKRET: Za trostruko ubistvo osumnjičena ćerka
Portal AnalitikaIzvor

Portal Info-škip (infoshqip.com), kako prenose makedonski mediji, pozivajući se na nezvanične informacije iz lokalne policije, naveo je da je osumnjičena B. P. (25) imala pomoć još dve osobe - jedne iz Gostivara, koja joj je pomogla kod prevoza, i druge iz Debra, koja je obezbijedila pištolj.

Osumnjčena se nakon trostrukog ubistva odmah vratila u Italiju, gdje je živela sa porodicom, a u Debar je ponovo došla kada ju je rodbina obavestila o ubistvu roditelja sestre, koje se dogodilo 26. avgusta.

Kako prenose makedonski mediji, sve troje osumnjičenih privedeni su u sud u Gostivaru, koji je, zajedno sa tužilaštvom iz tog grada, nadležan za slučaj trostrukog ubistva u Debru, gdje im je određen tridesetodnevni pritvor.

Bračni par Amit (54) i Nezmje (53) Pocesta i njihova ćerka Anila (14) ubijeni su iz pištolja 26. avgusta u jutarnjim satima u svojoj kući u Debru, dok su spavali. Bliska rodbina ih je pronašla istog dana oko 21 sat.

Portal Analitika