Zabava

Salma Hajek izgovorila sudbonosno da treći put

Salma Hajek (51) doživjela je veliko iznenađenje kada ju je suprug, milijarder Fransoa-Anri Pino (56), iznenadio ceremonijom na kojoj su treći put izgovorili sudbonosno “da”.
Salma Hajek izgovorila sudbonosno da treći put
Story.rsIzvor

Selma je blistala dok je treći put obnavljala zavjete sa svojim suprugom, a dio romantične atmosfere podijelila je i sa fanovima na društvenim mrežama.

– Ljeto je polako pri kraju, a moj najljepši momenat bio je kada me je suprug iznenadio obnavljanjem zavjeta – ovo nije ono što bih izabrala da obučem za svoje vjenčanje, ali bilo mi je rečeno da idemo u spa! Srećno zaljubljeni”, napisala je lijepa glumica na Instagramu uz fotografiju sa trećeg vjenčanja.

selma-hajekkk

Inače, između Selme i njenog supruga stoji interesantna ljubavna priča. Fransoa-Anri, vlasnik modnog brenda Kering, kada je upoznao glumicu raskinuo je sa jednom od najljepših i najslavnijih supermodela 90-ih godina Lindom Evanđelistom, poslije čega je ona zatrudnjela. 

Fransoa je prvo namjerno tvrdio da dijete nije njegovo, ali ga je kasnije priznao. Selma se, kada je saznala za ljubavni “izlet” svog supruga 2008. godine vratila u Holivud, ali je Anri činio sve da je vrati i uspio u tome. U braku su od 2009. godine.

Portal Analitika